Lehti: Travoltakin sai potkut Dallas-projektista

Näyttelijä John Travolta on saanut kenkää Dallas-leffasta, väittää New York Post -lehti. Travoltan piti esittää 80-luvun suosikkisarjan elokuvaversiossa J.R. Ewingiä, mutta nyt tämä rooli on lehden saamien tietojen mukaan annettu koomikko Ben Stillerille.

Pitkään ja hartaasti suunniteltu Dallas-elokuva ei ole vieläkään edennyt mihinkään, vaikka elokuvaa on puffattu jo yli kahden vuoden ajan. New York Post -lehden mukaan elokuvan päätähtikin on nyt vaihtunut. Elokuvabisneksen sisäpiiriläinen paljasti lehdelle, että John Travolta "sai potkut projektista kaksi viikkoa sitten".

- John sai mukavan yhdeksännumeroisen "lahjan", jotta hän luopuu roolista hiljaisesti. Hän oli saanut viidelle sukulaiselleen roolit leffaan ja hekään eivät ole enää mukana projektissa, lehdelle paljastettiin.

Travoltan edustaja kieltäytyi kommentoimasta asiaa, mutta tähden ystävä vahvisti lehdelle tiedon.

- Hän ei tee sitä elokuvaa. Suunnitelmat muuttuivat alkuperäisestä. En tiedä mitään "lahjasta" ja en usko, että puhe perheenjäsenistä pitää paikkansa.

Tätä ennen Dallas-roolistaan ovat syystä tai toisesta luopuneet Shirley MacLaine, Luke Wilson sekä Jennifer Lopez. Myös alkuperäinen ohjaajakin on vaihtunut matkan varrella. Syynä ehkä se, että alkuperäinen 65 miljoonan dollarin budjetti on kutistunut sisäpiiriläisten mukaan "huomattavasti pienemmäksi". Myös elokuvan tyylilaji on ilmeisesti muuttunut draamasta komediaksi. Nähtäväksi jää, valmistuuko elokuva koskaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat