Mainos

Lehti: Puhelinkeskustelut vahvistivat Madeleinen kuoleman

Portugalilainen valtalehti Diario de Noticias uutisoi, että telekuuntelu ja sähköpostiliikenteen seuraaminen vahvistaisivat nelivuotiaan, siepatun brittitytön Madeleine McCannin kuolleen hotellihuoneessaan.

Portugalin poliisin tutkimukset viittaavat yhä varmemmin siihen, että kadonneeksi luultu 4-vuotias englantilaistyttö Madeleine McCann olisi kuollut hotellihuoneessaan Praia da Luzissa.

Diario de Noticías -lehden mukaan epäilyt Madeleinen kuolemasta ovat saaneet vahvistuksen, kun poliisi on kuunnellut tytön vanhempien ja perhepiirin puhelinkeskusteluita ja tutkinut heidän sähköpostiliikennettään.

Lehden siteeraaman poliisilähteen mukaan Madeleinen vanhempia ja perheen ystäviä kuulustellaan lähipäivien aikana. Madeleinen ruumista on etsitty viime päivinä sekä merestä että maalta.

Correio da Manhã -lehden mukaan poliisi olisi kohdistanut epäilyjä Madeleinen vanhempiin ja ystäväpiiriin alunperin siksi, että heidän kertomuksensa katoamisillan tapahtumista poikkesivat toisistaan.

Maanantaina portugalilaislehdet uutisoivat, että Madeleinen huoneesta löytyi verijälkiä, joiden uskotaan vahvistaneen tytön kuoleman.

Huoneesta löytyneiden verijälkien DNA:ta tutkitaan Birminghamissa. Madeleinen vanhemmat kävivät iltapäivällä Portimãossa poliisin puheilla. Kyse oli kuitenkin jokaviikkoisesta tapaamisesta rikostutkijoiden kanssa eikä kuulustelusta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.