Mainos

Lehti: Pariskuntaa kidutettiin vedellä Vantaalla

Alastomaksi riisuttua ja sidottua pariskuntaa on kidutettu kylpyhuoneessa juoksuttamalla heidän päälleen vuorotellen kylmää ja kuumaa vettä. Noin vuoden takaisista tapahtumista kertoi Iltalehti.

Väkivallan taustalla oli ilmeisesti maksukortin katoaminen. Vapaudenriistoa kesti lähes kymmenen tuntia, ja kortti löytyi lopulta naapuriasunnon pöydältä, missä se oli ilmeisesti koko ajan ollutkin.

Uhreista mies sai naista pahemmat vammat. Häneltä murtui kylkiluita ja sisäelimiä vaurioitui. Mies vietti sairaalassa kymmenkunta päivää.

Vantaan käräjäoikeus antoi asiassa tuomionsa viime perjantaina. Iltalehden mukaan päätekijäksi katsottu 49-vuotias nainen tuomittiin kolmeksi vuodeksi kahdeksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen. Tuomio tuli kahdesta törkeästä vapaudenriistosta ja kahdesta törkeästä pahoinpitelystä.

Päätekijän kolmekymppinen poika ja hänen ystävänsä saivat samoista rikoksista kaksi ja puoli vuotta vankeutta. Lisäksi tuomittujen pitää maksaa uhreilleen yhteensä kymmenen tuhannen euron korvaukset.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.