Mainos

Lehti paljasti Jenna Lepomäen kuolinsyyn

Espanjassa henkirikoksen uhriksi joutunut Jenna Lepomäki kuoli vatsaan kohdistuneisiin puukoniskuihin, kirjoittaa La Ópinion de Málaga-lehti.

Espanjalaislehden saamien tietojen mukaan Espanjan poliisi on varma, että Lepomäki kuoli vatsaan kohdistuneesta puukotuksesta saamiinsa vammoihin.

Lehden mukaan ruumis oli löydettäessä huonossa kunnossa, osa siitä oli muun muassa jo muumioitunut. Siitä huolimatta oikeuslääketieteellisissä tutkimuksissa on kyetty määrittelemään jälkiä puukotuksesta.

Espanjan poliisi uskoo myös, että tyttö murhattiin sisällä huvilassa. Lehden käyttämien "tutkimusta lähellä olevat lähteiden" mukaan ruumista olisi yritetty paloitella kylpyammeessa. Paloittelu oli kuitenkin jäänyt kesken, minkä jälkeen ruumis oli yritetty polttaa siinä kuitenkin onnistumatta.

Poliisi epäilee, että Lepomäki surmattiin Espanjassa kesä-heinäkuun taitteessa. Paikallisen median mukaan ruumis löytyi makuupussista läheltä suomalaisten vuokraamaa huvilaa. Lepomäki tiettävästi majoittui huvilassa.

Pirkanmaan käräjäoikeus on vanginnut 18- ja 20-vuotiaat miehet epäiltynä todennäköisin syin Lepomäen taposta. Lisäksi vangittuna on 47-vuotias mies. Poliisi vapautti eilen vangittuna olleen 37-vuotiaan naisen.

(MTV3)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.