Lehti: Jessica Alban vauvasta "Kunnia"

Näyttelijä Jessica Alba on yksi viihdemaailman lukuisista odottavista äideistä. Vaikka kaunotar ja hänen sulhasensa Cash Warren ovat pyrkineet pitämään tulevan pienokaisensa sukupuolen salassa medialta, Yhdysvaltalainen Star-lehti väittää jo tietävänsä jopa uuden tulokkaan nimen.

Lehden "yksinoikeudella" saamien tietojen mukaan pariskunnalle on tulossa tyttövauva, jonka nimeksi on päätetty antaa Honor Warren. Starin mukaan asia paljastui, kun Alban ystävät ostivat lahjoja sunnuntaina 6. huhtikuuta järjestettäviä vauvakutsuja varten.

Lehden mukaan eräs juhlavieras osti erikoistilauksena tehdyn rannekorun. Korussa roikkuvat kirjaimet muodostavat sanan HONOR (suomeksi kunnia).

- Tuo nainen oli todella innoissaan siitä, että Jessica saa tytön. Hän sanoi myös pitävänsä vauvan nimestä Honorista, ja kertoi Jessican valinneen nimen siksi, koska hänestä on kunnia saada Cashin vauva. Nainen sanoi, ettei malta odottaa, että pääsee antamaan korun Jessicalle tänä viikonloppuna. Hän kysyi kahdesti, että valmistuuhan koru siihen mennessä, lehden lähde väittää.

Nähtäväksi jää, pitääkö tämä huhu paikkaansa. Useat tähdet tapaavat kertoa kuuluisalle lähipiirilleen vääriä tietoja selvittääkseen, ketkä eivät malta olla kertomatta tietoja juorujulkaisuille. Toisaalta, aika monet tähdet antavat mielellään lapsilleen hieman omituisia etunimiä. Esimerkiksi näytellijä Gwyneth Paltrow ja Coldplay-tähti Chris Martin ristivät esikoistyttärensä Appleksi (suomeksi omena).

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat