Mainos

Lehdenjakajan outo parvekkeelta putoaminen: Näin tapahtumat etenivät

Poliisi kertoo edistyneensä lehdenjakajan väitetyn pahoinpitelyn selvittelyssä Oulussa. Joulun alla tapahtunutta aamuöistä välikohtausta ei enää tutkita pahoinpitelyrikoksena, vaan laittomana uhkauksena.

Kuulustelujen perusteella on saatu selville, että tilanne oli saanut alkunsa parikymppisen naisen tavattua lehdenjakajan talon rapussa. Naisen mukaan lehdenjakaja yritti lähennellä häntä. Nainen oli paennut tilannetta ulos kadun toiselle puolelle, jossa hän tapasi hänelle entuudestaan tuntemattomat kolme miestä.

Hän kertoi miehille ahdistelusta. Miehet lähtivät naisen kanssa ilmeisesti selvittämään asiaa.

Hyppäsi parvekkeelta itse

Lehdenjakaja oli tuolloin jo siirtynyt toiseen rappuun. Nainen ja miehet huusivat jotakin jakajalle ennen kuin tämä meni toiseen rappuun ja sulki oven perässään. Lehdet jaettuaan hän huomasi, että nainen ja kolmikko olivat edelleen pihalla.

Jakaja soitti esimiehelleen ja saatujen ohjeiden mukaisesti jäi odottamaan rappuun. Mieskolmikko ja nainen pääsivät pian sisään rappuun soittamalla asuntojen ovisummereita.

Jakaja pakeni kolmannen kerroksen parvekkeelle yrittäen lukita oven. Kun tämä ei onnistunut, mies päätti hypätä parvekkeelta alas paetakseen tilanteesta.

Kolmikko yhä kateissa

Poliisin mukaan oven takana olleet miehet olivat elehtineet ja ilmeisesti yrittäneet sanoa jakajalle jotakin suljetun oven läpi. Jakaja oli kokenut tilanteen niin uhkaavaksi, että oli pitänyt kolmannen kerroksen parvekkeelta hyppäämistä turvallisempana vaihtoehtona.

Poliisin käsitys tapahtumien kulusta perustuu lahdenjakajan, naisen ja naapureiden kertomuksiin.

Paikalla olleiden miesten henkilöys ei ole selvinnyt. Kaikki muut tapahtumaan osalliset, paitsi lehdenjakaja, olivat alkoholin vaikutuksen alaisia. Fyysistä väkivaltaa ei käytetty.

Poliisilla ei ole tietoa, miten lehdenjakajan pudotuksessa saamat vammat ovat parantuneet. Välikohtaus sattui jouluaaton aattona.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.