Mainos

Lehdenjakaja tunkeutui yöllä nuoren naisen kotiin

Poliisi tutkii tapausta Helsingin Kannelmäessä, jossa lehdenjakaja tunkeutui naisen asuntoon keskellä yötä.

27-vuotias lehdenjakaja tunkeutui 20-vuotiaan naisen asuntoon eilen aamuyöllä kello viiden aikaan. Nainen heräsi, kun hänen koiransa ilmoitti tunkeilijasta. Samalla nainen kuuli asunnostaan hiljaisia askeleita. Hän meni tarkistamaan tilannetta ja huomasi asunnon eteisessä lehdenjakajaksi tunnistamansa miehen.

Mies seisoi eteisessä ilman kenkiä. Mies selitti naiselle, että oli tullut sisälle estääkseen koiran pääsemisen ulos asunnosta.

Nainen on kuitenkin varma, että ovi on ollut kunnolla kiinni, eikä mahdollisuutta koiran karkaamiseen ole ollut. Lisäksi nainen on varma siitä, että myös asunnon väliovi on ollut suljettuna.

Nainen pyysi useita kertoja miestä poistumaan, mutta mies ei suostunut poistumaan asunnosta. Mies olisi halunnut, että nainen olisi rukoillut hänen kanssaan ja polvistui asunnon lattialle. Mies poistui vasta, kun nainen uhkasi soittaa poliisit paikalle.

Poliisin mukaan mies ei tehnyt naiselle fyysistä väkivaltaa, myöskään hän ei uhannut väkivallalla.

– On selvää, että nainen on säikähtänyt pahoin tilanteesta, sanoo rikoskomisario Hannu Kortelainen Helsingin poliisista.

Helsingin poliisi tietää lehdenjakajan henkilöllisyyden, mutta ei ole vielä tavoittanut tätä. Miestä epäillään törkeästä kotirauhan rikkomisesta. Poliisin mukaan on vielä epäselvää, miten mies pääsi naisen asuntoon. Asunnon ovessa ei ole murtautumisen jälkiä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.