Mainos

Lehdenjakaja käytti rappuun sammunutta naista seksuaalisesti hyväksi

Helsingin hovioikeus on pitänyt voimassa Helsingin käräjäoikeuden tuomion tapauksessa, jossa lehdenjakaja käytti seksuaalisesti hyväksi rappukäytävään sammunutta naista.

Rikos tapahtui helmikuussa helsinkiläisessä rappukäytävässä. Uhriksi joutunut nainen oli ollut viettämässä iltaa ystäviensä kanssa ravintolassa, josta hän oli lähtenyt kotiin noin kello 01 aikaan. Naisen seuraava muistikuva on kello kuuden aikaan aamulla, kun hän heräsi kotitalonsa porraskäytävästä neljännen kerroksen kohdalta eli paria kerrosta asuntoaan alempaa.

Naisen housut, paksut legginsit, olivat melkein polvissa ja hän oli tuntenut housuissaan jotakin kosteaa, joka oli vaikuttanut siemennesteeltä. Nainen oli mennyt lääkärin tutkimuksiin, jolloin hänen epäilynsä sukupuoliyhteydessä olosta varmistuivat. Nainen on varma, ettei hän ole ollut sukupuoliyhteydessä vapaaehtoisesti.

Poliisin rikostekniset tutkimukset osoittivat tekijäksi vuonna 1969 syntyneen lehdenjakajan.

Lehdenjakajan mukaan hän oli löytänyt naisen nukkumasta porraskäytävästä ja yrittänyt herättää tätä olkapäästä ravistamalla. Lehdenjakajan mukaan hän oli harrastanut naisen kanssa seksiä yhteisymmärryksessä, nainen oli tehnyt asiassa vielä aloitteen.

Oikeus ei uskonut lehdenkantajan tarinaa, vaan katsoi, että jakaja oli riisunut porrastasanteella tiedottomana nukkuneen naisen housut ja käyttänyt naista seksuaalisesti hyväkseen.

Lehdenjakaja tuomittiin vuoden ja 9 kuukauden vankeusrangaistukseen sekä vahingonkorvauksiin seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja ulkomaalaisrikkomuksesta. Mies oleskeli Suomessa, vaikka hänelle oli määrätty maahantulokielto.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.