Mainos

Lehden toimitus paloi aamulla Isossakyrössä

Pohjankyrö-lehden toimitustiloja tuhoutui tulipalossa Isossakyrössä varhain aamulla. Kaksikerroksisen noin 300 neliömetrin liikerakennuksen yläkerran toisessa päässä sijainneet toimituksen sosiaaliset tilat tuhoutuivat täysin.

Myös alakerrassa olevat varsinaiset toimituksen tilat sekä LVI-liike kärsivät savu- ja vesivahinkoja. Kukaan ei loukkaantunut tulipalossa. Palon on todettu saaneen alkunsa toisessa kerroksessa olleen jääkaapin läheltä, joten yhtenä mahdollisena syynä paloon pidetään viallista sähköjohtoa. Tutkimukset kuitenkin jatkuvat. Palon aiheuttamien vahinkojen suuruutta ei vielä tiedetä. Vakuutukset olivat kunnossa. Paloa oli sammuttamassa Isonkyrön palokunnan lisäksi yksiköt Vähänkyrön, Ylistaron ja Seinäjoen palokunnista. Sammutusvesi otettiin säiliöautojen lisäksi lähellä virtaavasta Kyrönjoesta.

Palo ei vaikuta ilmestymiseen

Pohjankyrö-lehteä kustantavan perheyhtiön toimitusjohtaja Jaakko Ujainen sanoo, että lehden sivut valmistetaan nyt palaneen rakennuksen alakerrassa, mutta lehti painetaan Seinäjoella.
-Nyt näyttääkin siltä, että lehden ilmestymiseen palo ei vaikuta, sillä alakerran tiloissa olleet sivunvalmistuslaitteet säilyivät lähes vahingoitta, sanoo Ujainen. Pohjankyrö-lehti ilmestyy kaksi kertaa viikossa. Ujaisen johtama perheyritys julkaisee lisäksi kaksi kertaa viikossa Kurikassa ilmestyvää Kurikka-lehteä, Laihialla ilmestyvää Kyrönmaata sekä kerran viikossa Teuvalla, Jurvassa ja Karijoella ilmestyvää Tejuka-lehteä. Kaikki lehdet painetaan Seinäjoella.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.