Legendaarisen rokkarin tytär pyrkii X Factoriin

X Factor USA -sarjan koelauluissa nähdään tänä vuonna myös julkisuudesta tutun henkilön jälkiakasvua.

X Factor USA -sarjan toisella kaudella Simon Cowellin Britney Spearsin, Demi Lovaton ja L.A. Reidin eteen astelee myös muusikkosuvusta tulevaa verta. Tiistaina Jenkeissä nähdyssä jaksossa tuomareiden eteen nimittäin ilmaantui legendaarisen rokkarin 19-vuotias tytär. Naisen saapuminen ei suju hiljaisesti, sillä hän saapuu paikalle kuuluisan isänsä ja äitinsä tukemana.

– Vanhempani eivät tienneet osallistumisestani ennen kuin eilen, ja he ovat aika tuohtuneita asiasta, Sophie-niminen kaunotar paljastaa tuomareille ennen koelauluaan.

Julkkistähtien lapset eivät ole ennenkään ujostelleet hakea julkisiin kykykisoihin – American Idolin 11. kaudella koomikko Jim CarreynJane-tytär osallistui hittisarjan koelauluihin ja eteni sarjassa aina Hollywood-viikolle asti.

Kenen tunnetun rokkarilegendan tytär uskaltautuu X Factor USA -tuomariston arvosteltavaksi? Lue lisää: Legendaarisen rokkarin tytär pyrkii X Factoriin

X FACTOR USA tiistaisin ja perjantaisin Subilla klo 20.00. Katso sarjan uusin jakso ja paljon muuta Subin netissä: sub.fi/xfactor!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat