Mainos

Leena Saarinen Tradekan johtoon

Altiasta keväällä irtisanoutunut Saarinen aloittaa Suomen kolmanneksi suurimman vähittäiskauppakonsernin toimitusjohtajana joulukuussa.

Valtion alkoholiyhtiön Altian entinen pääjohtaja Leena Saarinen on valittu Tradekan toimitusjohtajaksi. Saarinen aloittaa tehtävässä joulukuussa. Hän lupaa vähittäiskauppayhtiöön uudistuksia.

Tradekan aiempi toimitusjohtaja Markku Uitto irtisanoutui tehtävästään elokuussa yhtiön laajentumisstrategiasta syntyneiden näkemyserojen takia.

Tradeka

Leena Saarinen irtisanoutui Altiasta toukokuun lopulla. Hän perusteli eroaan Altian keskeytyneellä polttoaine-etanolihankkeella.

Ennen Tradekaa ja Altiaa Saarinen on työskennellyt muun muassa erilaisia hygieniatuotteita ja elintarvikkeita tuottavan Unileverin toimitusjohtajana ja vähittäiskaupan myyntijohtajana.

Suomen kolmanneksi suurimman vähittäiskauppakonsernin Tradekan pääomistajan, ruotsalaisen pääomasijoittajan Industri Kapitalin on huhuttu saneeraavan yhtiötä myyntikuntoon. Saarisen mukaan tavoite on muualla kuin yhtiön myynnissä.

- Myyntikunto on kyllä sellainen sana, että sitä varten ei strategioita tehdä. Kyllä maali asetetaan johonkin muuhun kuin siihen, että joku myytäisiin.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.