Mainos

Leena Lehtolaisen oikeudet myyty jo 19 maahan

Leena Lehtolaisen uusin dekkari Minne tytöt ovat kadonneet herättää kovaa kiinnostusta maailmalla. Saksaan sen kustannusoikeudet myytiin heti ilmestymisen jälkeen ja Frankfurtin kirjamessuilla se myytiin Taiwaniin. Nyt se on myyty myös Pohjoismaihin. Erityisesti teoksessa kiinnostaa sen ajankohtainen aihe: muukalaisviha.

Teos julkaistaan Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa keväällä 2012 Bazar Publishers -kustantamossa. Se on julkaissut pääasiassa käännöskirjallisuutta lähes kymmenvuotisen historiansa aikana. Skandinaviassa Bazarin menestyskirjailijoita ovat muun muassa Paulo Coelho, Dan Brown ja Cecilia Ahern, sekä suomalaisista muun muassa Sofi Oksanen ja Reijo Mäki.

Leena Lehtolaisen teoksia on myyty maailmanlaajuisesti yli puolitoista miljoona kappaletta. Lisää lienee luvassa, kun Lehtolaisen saksalainen kustantaja Rowohlt julkaisee Henkivartija-sarjan debyytin tulevana talvena.

Aiemmin Lehtolaisen dekkarit on myyty esimerkiksi Ranskaan, Espanjaan, Italiaan, Venäjälle, Turkkiin ja Puolaan. Kaikkiaan Leena Lehtolaisen tuotantoa käännetään jo 19 kielelle.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.