Ledgerin viimeiset sanat ystävälle: Herätä minut aamulla

Ohjaaja Shekhar Kapur oli todennäköisesti viimeinen henkilö, joka puhui Heath Ledgerin kanssa - vain muutamia tunteja ennen kuin tähden eloton ruumis löydettiin.

Ystävykset juttelivat puhelimitse maanantai-iltana. Heidän oli alun perin tarkoitus tavata vielä illan aikana, mutta jet lagista kärsinyt Ledger kertoi olevansa liian väsynyt lennettyään saman päivän aikana New Yorkiin Lontoosta. He saivat kuitenkin sovittua tapaamisen seuraavaksi päiväksi.

– Soita aamulla ja herätä minut, Heath Ledger pyysi ohjaajalta.

Hän ei kuitenkaan koskaan vastannut puheluun.

The Four Feathers -leffassa Ledgeriä ohjannut Kapur kertoo yrittäneensä tavoittaa ystäväänsä useita kertoja seuraavana aamuna.

– Eipä mieleeni edes juolahtanut, että asiat olivat niin huonosti. Heath oli minulle kuin pikkuveli. Hänellä oli mahtava luonne.

Brittinäyttelijä David Smallbone teki Ledgerin kanssa tämän viimeiset kohtaukset.

– Heath oli lauantaina kuvauspaikalla loistavalla tuulella. Juttelimme pitkät pätkät siitä, mitä USA:n tv:ssä näytetään, ja vertailimme ohjelmia brittitelevision vastaaviin. Me molemmat olimme koukussa Pako-sarjaan. Minusta Heath ei ollut tippaakaan leuhka tai täynnä itseään, vaan hyvin rento työkaveri.

Näyttelijäkollega ei ollut huomannut mitään erityistä Ledgerin käytöksessä.

– Ei hän vaikuttanut kaverilta, joka rouskii pillereitä pahaan oloonsa. Hän oli fyysisestikin hyvässä kunnossa. Kun lopettelimme kuvauspäivää, hän kertoi haluavansa kotiin, Smallbone muisteli.

Asiasta kertoo brittilehti Mirror.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat