LeBron Jamesilta kovaa tekstiä NFL:lle: "He ovat vain suuri orjamentaliteetin omaava valkoisten miesten porukka"

LeBron James teki valintansa 1:24
LeBron Jamesin siirtyminen LA Lakersiin.

Koripallon NBA:n LA Lakersissä pelaava lajilegenda LeBron James latasi kovaa tekstiä amerikkalaisen jalkapallon ammattilaissarja NFL:lle.

NFL:n Los Angeles Ramsin Todd Gurley vieraili Jamesin ohjelmassa "The Shopissa". James kommentoi voimakkaasti NFL-seurojen omistajatilannetta. 

– NFL:ssä on vain suuri orjamentaliteetin omaava seuransa omistava valkoisten miesten ryhmä. Se on kuin: "Teette niinkuin sanotaan tai muuten voitte painua helvettiin, James sanoo.

– Pelaajat pitävät laivan pinnalla. Me katsomme, että homma toimii. Jos jokainen sunnuntai olisi ilman Todd Gurleyta tai Odell Beckham Jria, niin ei se toimisi. Silloin ei olisi amerikkalaista jalkapalloa, sama juttu on NBA:ssa.

James tarkoittaa, että NFL-seurojen omistajat painostavat joukkueita ja pelaajia liikaa, eikä kukaan ajattele tulevaisuutta. 

– Ero NBA:n ja NFL:n välillä on se, että NBA näkee, mitä pelaajasta tulee. He näkevät pelaajan potentiaalin. NFL:ssä ajatellaan, että mitä voit tehdä minulle sunnuntaina, maanantaina tai torstaina. Jos et voi tehdä mitään, päästämme sinut menemään, James jatkaa.

Gurley on Jamesin kanssa samoilla linjoilla. 

– Se on kuten minulla on tapana sanoa: Sinun paras ominaisuutesi on olla saatavilla. Siinä on kyse tosiaan viikosta viikkoon ajattelusta, ei ole olemassa minkäänlaista keskustelua tulevaisuudesta, Gurley sanoo.



Lue myös:

    Uusimmat