LeAnn Rimes lopetti Twitter-riidan kihlatun exän kanssa!

Kantrilaulaja LeAnn Rimes ei aio sotia kihlattunsa Eddie Cibrianin ex-vaimon, Brandi Glanvillen, kanssa Twitterissä. Tähti kertoo päätöksen olleen yhteinen Glanvillen kanssa.

LeAnn Rimes, 28, ja Eddie Cibrianin , 37, loukattu ex-vaimo, Brandi Glanville, 38, pelaavat viimein sääntöjen mukaan. Rimesia on syytetty toisen Twitter-tilin luomisesta tarkoituksenaan ainoastaan kiusata Glanvillea. Molemmat naiset kuitenkin kielsivät, että minkäänlaista nettikiusaamista olisi harjoitettu.

– Yhteistuumin Brandi ja minä haluaisimme, että kaikki negatiivisuus toisiamme kohtaan häviäisi. Olemme keskustelleet ja meillä on yhteisymmärrys siitä, että olemme ainoastaan omia itsejämme Twitterissä eikä meillä ole muita tilejä, joilla yritämme tuhota toisemme, Rimes twiittasi sunnuntaina.

– Lopettakaa vihanpito perheidemme tähden ja antakaa meidän elää elämäämme. Emme tarvitse mielipiteitä tai ulkopuolista apua sen tapahtumiseksi.

Glanville twiittasi saman tekstin osoittaakseen olevansa samaa mieltä Rimesin kanssa.

Naiset ovat vihoitelleet toisilleen siitä lähtien, kun Cibrian petti Glanvillea Rimesin kanssa ja lopulta jätti Glanvillen kantritähden vuoksi.

MTV3/Helmi

Lähde: usmagazine.com

Kuvat: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja