Mainos

Le Mans 24h verkkohyökkäyksen kohteena: suora lähetys pätki netissä

Moottoriurheilun yksi suurimmista vuosittaisista tapahtumista, Le Mansin 24-tunnin kestävyysajo, kärsi teknisistä ongelmista suoratoistolähetyksensä kanssa. Kuvanlaatu on ajoittain ollut selvästi luvattua huonompi ja hetkittäin suora lähetys on jopa katkennut kokonaan.

World Endurance Championship eli WEC-sarjan edustajat kertoivat, että ongelmat tämän vuoden suorassa Le Mans 24h -lähetyksessä järjestön verkkosivuilla johtuivat siihen kohdistuneesta verkkohyökkäyksestä.

Le Mans on WEC-sarjan kilpailukauden suurin ja tärkein osakilpailu ja sitä lähetetään maksullisena suoratoistona WEC-sarjan verkkosivuilla ja mobiilisovelluksessa. Suoratoiston kuvanlaaduksi oli luvattu 720p-resoluutiota, mutta kuvan tarkkuuden kerrottiin laskeneen aika ajoin selvästi luvattua epätarkemmaksi. Välillä suoratoistolähetys jopa katkesi kokonaan.

Kisaa on maailmalla ollut mahdollista seurata myös eräiltä kaupallisilta tv-kanavilta, mutta WEC:n oma maksullinen suoratoisto on ollut kysytty niillä markkinoilla, joissa kisaa ei muuten ole mahdollista nähdä suorana ilman mainoskatkoja.

Vuoden 2017 Le Mans 24h -kilpailu ajettiin 17.-18. päivä kesäkuuta Le Mansissa, Ranskassa.

Lähde: Jalopnik


---

1:14

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.