Lauri Markkanen julkaisi Donald Trumpia piikittelevän kuvan – nosti esille myös aidosti tärkeän asian

Trumpin mielestä mallia pitää ottaa Suomesta:"He käyttävät aikaa haravointiin" 0:36

Koripalloliiga NBA:ssa pelaava Lauri Markkanen otti kantaa tuoreeseen, hyvin erikoiseen Donald Trump -kohuun, johon liittyy myös Suomi. Markkanen julkaisi piikittelevän kuvan, minkä yhteydessä hän muisti myös aidosti tärkeästä asiasta.

Yhdysvaltojen nykyinen presidentti Trump antoi varsin erikoisen kommentin, kun hän vieraili Kalifornian maastopaloalueella.

Trump väitti, ettei Suomella ole metsäpalo-ongelmia, koska Suomessa käytetään runsaasti aikaa lehtien haravointiin.

Trump viittasi kommentilla Suomen presidentin Sauli Niinistön kanssa käytyihin keskusteluihin.

Niinistö itse kiisti keskustelleensa Trumpin kanssa haravoinnista.

NBA:n ainoa suomalaispelaaja Markkanen julkaisi Twitter-tilillään kuvan, jossa hän on harava kädessä. Markkanen kysyy kuvassa sitä, onko jollakin tarvetta haravoinnille.

Yhdysvalloissa muun muassa televisiojätti NBC:n Chicagon osasto julkaisi verkkosivuillaan artikkelin, jossa kysyttiin, piikittelikö Markkanen juuri Trumpia?

Markkanen oli todellisuudessa hyvällä asialla. Suomalaiskoripallotähti julkaisi perään twiitin, jossa hän kannusti ihmisiä tukemaan Yhdysvaltojen Punaista Ristiä maastopalojen uhrien auttamisessa.

NBA-seura Chicago Bullsia edustava Markkanen on palaamassa hiljalleen pelikentille kyynärpäävamman jäljiltä. Kyseisen loukkaantumisen takia Markkanen on ollut sivussa alkukauden otteluista.

Lue myös:

    Uusimmat