Lauren Conrad kohtasi pelkonsa: Poseerasi puolialasti!

Tosi-tv-tähtenä tunnettu Lauren Conrad kertoo avoimesti, kuinka paparazzien nappaamat lähikuvat mursivat hänen itsetuntonsa ja tekivät hänestä epävarman.

Hills-sarjasta tuttu Lauren Conrad, 26, paljasti herkkähipiäisen puolensa Glamour-lehdelle. Muotisuunnittelijana tätä nykyä edustava tähti poseeraa rohkeasti lehden uimapukunumerossa ilman yläosaa, vaikka normaalisti Conrad suorastaan pelkää käyskennellä pelkissä bikineissä tai uimapuvussa ihmisten ilmoilla.

Tosi-tv-tähti kertoo paparazzien 'zoomanneen suoraan hänen selluliitteihinsa', kun hän oli ollut lomalla Meksikon Cabossa. Lähikuvat jättivät Conradin itsetuntoon lähtemättömät arvet.

– Se oli niin ilkeää. Otin sen todella henkilökohtaisesti, enkä ole pitänyt uimapukua Los Angelesissa sen vuoksi vuosiin, Conrad kertoo.

Nyt kuitenkin Conrad kohtasi pahimman pelkonsa ja uskaltautui poseerata yllään pelkät rintaliivit ja uimapuku. Kansikuvassa herttainen nainen poseeraa yläosattomissa.

– En ole koskaan tavannut naista, jolla ei olisi epävarmuuksia. Pitää vain keskittyä positiivisiin asioihin, Conrad kuvailee.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Celebrity-gossip.net

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja