Laura Malmivaara: Peilissä olen oma itseni

Hauska tuntemisleikki Peili nähdään AVAlla keväällä. Ohjelman juontaja Laura Malmivaara odottaa innolla lämminhenkistä kisailua, jossa juontajakin saa olla oma itsensä. Vieraina nähdään maamme eturivin tähtiä Marco Bjurströmistä Laura Voutilaiseen.

Peili perustuu Ruotsissa suosittuun lautapeliin. Ohjelmassa julkisuudesta tutut henkilöt joutuvat ottamaan kantaa luonnettaan koskeviin väittämiin. Pelaajan seurana on kaksi hänen ystäväänsä ja mahdolliset eriävät näkemykset pelaajan luonteesta luovat pohjan keskustelulle. Ohjelmassa on sekä hauskaa jutustelua että syvällistä pohdintaa.

– Tämähän on aika kepeä ohjelma, mutta juuri sen takia ihmiset pystyvätkin leikkimään niin rennosti. Ohjelmassa päästään yhtäkkiä mielenkiintoisiin keskusteluihin, ja vieraista paljastuu piirteitä, joita ei ennen ole tullut esiin.

Psykologinen ajattelutapa ja itsetuntemus kiinnostavat myös Malmivaaraa, joka joutuu näyttelijäntyössään pohtimaan samoja asioita.

– Olen ollut itse vähän huono osallistumaan kisailuihin, mutta tämä kuulosti niin erilaiselta. Tässä oli ideaa, tämä ei ole tavanomainen peli. Ohjelmassa ei ole palkintoja, ei ole tarkoitus paljastaa muuta kuin mitä hyvät keskustelut tuovat esiin. Mielestäni tämä kuulosti sympaattiselta, Malmivaara pohtii ohjelman juontajaksi ryhtymistä.

Malmivaara pitää Peili-ohjelman juontamisesta myös sen tähden, että saa olla kuvauksissa aivan oma itsensä.

– Otan myös ohjelman vieraat vastaan sellaisena kuin he ovat, Malmivaara hymyilee.

AVAlla torstaisin klo 18.30 ja pikauusintoina sunnuntaisin klo 18.30.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja