Laura Birn haaveilee herrasmiehistä

Barcelonaan siipiään kokeilemaan lähtenyt näyttelijä Laura Birn kertoo tuoreimmassa Gloria-lehdessä arvostavansa vanhanajan herrasmiestapoja ja hyvällä itsetunnolla varustettuja miehiä.

– Minusta on ihanaa, kun miehet haluavat kohdella naisia hyvin. Uskon sen kyvyn liittyvän miehillä läheisesti itsetuntoon, vaalea kaunotar kertoo.

Feministiksi itsensä nykyisin luokitteleva Laura Birn tahtoisi tuoda termin lähemmäs ihmisiä, etenkin naisia.

– Minulle feminismi tarkoittaa oikeutta olla nainen ja saada naisille kuuluvat oikeudet, hän määrittelee ja lisää, ettei feminismiä tulisi määritellä hyökkäävyyden mielikuvalla.

26-vuotias näyttelijä kertoo rakastavansa hienoksi laittautumista. Erityisen paljon Laura pitää korkokengistä, jotka avasivatkin hänelle aivan uuden maailman hiljattain.

– Olen aina ollut verkkari-ihiminen, mutta viime vuosina olen yhtäkkiä alkanut rakastaa korkokenkiä. Ennen omistin niitä ehkä yhden pakollisen parin. Ahaa-elämykseni muistan vieläkin: "Vitsi, mikä maailma tästä avautuukaan".

Laura Birn viettää kuluvan kevään Barcelonassa näyttelijäntöitä tehden. Hän on mukana paikallisen teatterikorkeakoulun näytelmässä, jonka on kirjoittanut Lauran ystävä Saara Turunen.

Laura Birnin viimeisin roolityö valkokankaalla on 8 päivää ensi-iltaan -elokuva, joka sai ensi-iltansa 25. tammikuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat