Mainos

Laulaja-Kelis: Laittautuminen ei sovi miehelle

Laulaja Kelis ei arastele rohkeita tyylikokeiluja. Tähden tyylissä näkyvät eri kulttuurit, joista Kelis on poiminut parhaimmat palat. Laulaja kuvailee itseään tyttömäiseksi tytöksi, joka rakastaa laittautumista. Miestä hän ei halua nähdä turhan usein peilin ääressä.

Wireimages/AOP

Wireimages/AOP

Kelis tunnetaan hurjista hiuskokeiluistaan. Tällä hetkellä laulajalla on lyhyt punertava malli, mutta tähti on nähty myös harmaissa, sinisissä, vaaleissa ja ruskeissa hiuksissa. Kelis suosii myös pukeutumisessaan kirkkaita värejä, eikä kaihda hurjiakaan tyylikokeiluja.

Tähti nimeää suosikkisuunnittelioikseen muun muassa Karl Lagerfeldin, Coco Chanelin ja edesmenneen suunnittelijan Alexander McQueenin. Tyyli-ikoneikseen hän nimeää Annie Lennoxin ja En Voguen.

Kelis pukeutuu mielentilansa mukaan. Ympäri maailmaa tehdyt reissut ovat jättäneet jälkensä tähden tyyliin. Laulajan tyylissä yhdistyvät eri kulttuurit, joista hän on poiminut parhaimmat palat.

Wireimages/AOP

Kuva: Wireimages/All Over Press

Bettyconfidential.comin haastattelussa tähti paljastaa, että on todella tyttömäinen tyttö. Tähti rakastaa asusteita, esimerkiksi korvakoruja, koruja, hattuja, huiveja ja vöitä. Naisen parhaaksi asusteeksi Kelis nimeää kuitenkin hiukset.

– Minulla on paljon hiuksia. Tykkään laitattaa hiukseni ja kynteni viikoittain. Se on hauskaa.

Yhtä asiaa tyylistään varma nainen inhoaa.

– En kestä ylilaittautuneita miehiä. Jos mies on homo ja laittautuu, se on ok, mutta heteromiehelle laittautuminen ei sovi, hän täräyttää.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: www.bettyconfidential.com

Kuvat: Wireimages/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.