Mainos

Laukaan surmat: Rikoksesta epäilty työskenteli samassa ravintolassa

Laukaan pizzeriasurmassa kuolivat ravintolan omistajapariskunta, 50-vuotias mies ja hänen 42-vuotias vaimonsa. Kolmas uhri oli ravintolassa työskennellyt 46-vuotias nainen.

Poliisin mukaan rikoksesta epäilty, 36-vuotias Jyväskylässä asuva mies, on myös ravintolan työntekijä.

Sivullinen henkilö kiinnitti huomionsa pizzerian ulkopuolella sekavasti käyttäytyneeseen mieheen ja ilmoitti asiasta hätäkeskukseen sunnuntaina klo 13.20.

Henkirikos paljastui poliisin mentyä tapahtumapaikalle selvittämään tilannetta. Poliisi otti tapahtumapaikan lähistöltä kiinni rikoksesta epäillyn miehen. Kiinniotto sujui ilman vastarintaa.

Henkirikokset on tehty ravintolan sisätiloissa lyömäaseella. Tapahtumasta ei ollut vaaraa ulkopuolisille. Poliisi tutkii tapausta kolmena tappona. Epäillyllä ei ole aiempaa rikostaustaa.  

Sekä uhrit että epäilty ovat ulkomaalaistaustaisia saman maan kansalaisia, mutta he ovat asuneet Suomessa jo pitkään. Omistajapariskunnan lapsista kaksi on alaikäisiä. Kolmannella uhrilla ei poliisin tietojen mukaan ole lapsia. 

Poliisi pyytää kaikkia niitä henkilöitä, jotka ovat asioineet sunnuntaina 1.3. pizzeria Midiassa Laukaassa ottamaan yhteyttä asian tutkijoihin numeroon 050-456 0471.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.