Latviaa vastaan irti pääsevä Mikael Granlund ehtinyt jo saada tuntemuksen Leijonat-joukkueesta: "Se näkyy tuolla kopissa"

Nashville Predatorsin Mikael Granlund pelaa ensimmäisen ottelunsa MM-kotikisoissa lauantaina Latviaa vastaan.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Perjantain Norja-ottelun Granlund seurasi vielä Tampereen Nokia Arenan katsomon puolelta. Lauantaina kokenut NHL-tähti puhkui intoa kevyen aamuharjoituksen jälkeen areenan uumenissa.

– Erittäin innokas fiilis. Kiva päästä pelaamaan ja alottaa omalta osaltani turnaus kanssa tänään. Innolla odotan iltaa.

Suomen avausottelua seurasi areenassa perjantaina täyden katsomon verran yleisöä. Granlund nautti tunnelmasta.

– Onhan se mahtavaa. Eilen tunnelma oli mahtava hallissa. Pääsee pelaamaan. Se on tässä kaikkein siisteintä. Ei muuta kuin iltaa kohti. Koetan valmistautua siihen ja nauttia joka hetkestä.

Granlundin NHL-pudotuspelit jäivät tyngäksi, kun Colorado pudotti Nashvillen suoraan neljässä ottelussa. Pitkän matkustuksen jälkeen lauantaina on edessä ensimmäinen peli viiteen päivään.

– Koitetaan päästä heti omaan peliin kiinni ja auttaa joukkuetta, mitä ikinä se on onkin. Henkilökohtaisesti vain valmistaudun mahdollisimman hyvin. Kyllä peli ja vaistot kentällä ottavat vallan. Innoissani olen. Katsotaan, miten ilta menee.

Granlund on jo ehtinyt saada tuntemuksen siitä, minkälainen joukkue Suomella on kasassa kotikisoissa.

– Ihan mahtava porukka. En ole ollut yhdessäkään huonossa maajoukkueessa. Tunnelma on aina ihan mieletön ja se on yksi syy, miksi pelaajat ja itsekin aina haluan tulla paikalle, kun vaan mahdollista. Leijonille pelaaminen on jotain ainutlaatuista, se näkyy tuolla kopissa. On koppi täynnä huippuäijiä.

Lue myös:

    Uusimmat