Latinotähti: Järjettömät rintani auttoivat urallani

Sofia Vergara, 38, myöntää, että hänen kurvikas vartalonsa on ollut suuri etu näyttelijänuralla, vaikka suuret rinnat olivatkin rasite teini-iässä.

Povekas latinotähti Sofia Vergara on kurvikkaan kroppansa ansiosta niittänyt mainetta Hollywoodissa asti. Mallin ja näyttelijän hommia tehnyt kolumbialaiskaunotar tiedostaa vartalonsa vaikutuksen, mutta antaa kiitosta myös uudelle hiusvärilleen.

– Olen luonnostani blondi. Mutta koe-esiintymisissä ei ikinä oikein osattu lokeroida minua. Olin kurvikas ja minulla oli aksentti, mutta minulla olikin vaaleat hiukset.

– Se oli tietämättömyyttä. Kaikkien latinoiden oletettiin näyttävän Salma Hayekilta. Heti kun värjäsin hiukseni tummiksi, olin "se kuuma latinotyttö". Rakastin sitä, Vergara hehkutti Self-lehdelle.

Tähteä miellytti muutos vaaleasta tummaksi, sillä hän ei tuntenut oloaan tyylikkääksi blondissa tukassa.

– Tunsin aina, että olin vähän liikaa blondina. Kuin suurisuinen versio Pamela Andersonista. Tummat hiukset tekivät minusta hillitymmän.

Vergara olisi kaivannut hillittyä lookia jo teininä.

– 13-vuotiaana minulle kasvoi aivan järjettömät rinnat. Halusin leikkaukseen. Sanoin äidilleni, että haluan rinnat pois heti, kun olisin vanhempi.

Koon 75E rinnat kuitenkin jäivät ja Vergara löytää niistä sekä hyviä että huonoja puolia.

– Pukeutuminen on vaikeaa. Mitä tahansa puen ylleni, näytän stripparilta. Joka tapauksessa olen kiitollinen, että minulla on ne ja rehellisesti sanoen, ne ovat auttaneet minua urallani. Ja olen aina tuntenut oloni seksikkääksi.

MTV3/Helmi

Lähde: okmagazine.com

Kuva: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat