Mainos

Lastensuojeluyksiköstä karannutta kolmikkoa epäillään rikossarjasta

Etelä-Pohjanmaan poliisi tutkii viikko sitten tapahtunutta rikossarjaa, josta epäillään eteläpohjanmaalaisesta lastensuojeluyksiköstä karannutta kolmikkoa.

Viime viikon tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Kurikassa murtauduttiin Saumatiellä sijaitsevaan Siwaan, josta vietiin vähäinen määrä olutta ja tupakkaa. Samana yönä murtauduttiin lisäksi Kurikassa Laurintiellä sijaitsevaan autotarvikeliikkeeseen josta saaliiksi saatiin rahaa ja työkaluja.

Myös kahteen Yhteislaiduntiellä sijaitsevaan yrityksen oli yritetty murtautua ja toisen yrityksen pihassa ollutta kuorma-autoa oli yritetty ottaa luvatta käyttöön. Liikkeisiin kohdistuneitten varkauksien ja varkauden yritysten lisäksi Kurikan keskustan alueella oli yritetty ottaa käyttöön samaisena yönä ainakin kahta henkilöautoa.

Poliisi tutkimuksissa varkaudet ja varkauden yritykset ovat tunnustaneet 15-, 16- ja 17-vuotiaat pojat. Pojat olivat karkuteillä Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevasta lastensuojeluyksiköstä johon on sijoitettuna ympäri Suomen huostaan otettuja nuoria.

Etelä-Pohjanmaan poliisilaitoksen Kauhajoen poliisiasemalle numeroon 071 874 0391 voi ilmoittaa vielä mahdollisista muista 24.3–25.3 Kurikan alueen rikossarjaan liittyvistä tapahtumista.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.