Mainos

Lastensuojelujohtajan pahoinpitelytuomio jää voimaan

MLL:n pääsihteeri Eeva Kuuskoski aikoo jatkaa tehtävässään pahoinpitelytuomiosta huolimatta. Pahoinpidelty syyttää Kuuskoskea valehtelusta.

Korkein oikeus on hylännyt Mannerheimin lastensuojeluliiton pääsihteerin Eeva Kuuskosken valituslupahakemuksen. Kuuskosken saama sakkotuomio alaisensa pahoinpitelystä on nyt lainvoimainen. Kuuskoski aikoo jatkaa tehtävässään pahoinpitelytuomiostaan huolimatta.

Hänen mukaansa ei ole mitään estettä työn jatkamiselle.

- Kun katsotaan tätä kevättä, niin sekä täällä keskustoimistossa että koko liitossa asiat ovat menneet ihan normaalin päiväjärjestyksen mukaisesti. Mitään pulmia meillä ei ole ollut. Työt on tehty normaalisti, ja yhteistyö ulospäinkin on toiminut ihan hyvin, Kuuskoski sanoo.

Kuuskoski tuomittiin alkuvuonna Helsingin hovioikeudessa entisen lapsiasiamiehen Helena Molanderin pahoinpitelystä. Pääsihteeri on koko ajan kiistänyt töytäisseensä Molanderia.

Jälki rinnassa merkki pahoinpitelystä

Juttu liittyy lapsiasiamiehen toimen lakkauttamiseen vuonna 2004. Kuuskoski meni keskustelemaan asiasta, koska Molander otti edelleen työhön liittyviä puheluita vastaan. Molanderin ovella syntyi kuitenkin kahakka, ja Kuuskoski tönäisi alaistaan.

Hovioikeudessa lääkäri todisti, että Molanderin rinnassa oli väitetyn teon jälkeen jälki, josta oli havaittavissa ulkoisen iskun merkit. Hovioikeus katsoi viime tammikuussa, että muun muassa lääkärin todistuksen perusteella oli selvää, että jälki oli syntynyt tönäisystä.

Teko ei ollut oikeuden mukaan vähäinen, koska Kuuskoski oli Molanderin esimies. Pääsihteeri joutui maksamaan yli 1400 euron sakot ja Molanderille 100 euroa kärsimyskorvauksia.

Pahoinpidelty Molander harkitsee rikosilmoitusta

Mannerheimin lastensuojeluliiton entinen lapsiasiamies Helena Molander harkitsee vakavasti rikosilmoituksen tekemistä liiton pääsihteeristä Eeva Kuuskoskesta.

Molander katsoo, että hänen kunniaansa on loukattu. Molander sanoo, ettei hänen tarvitse sietää valehtelua, jota on harjoitettu suurilla tiedotustilaisuuksilla.

Kuuskoski kertoi tilaisuudessaan jatkavansa tehtävässään. Hänet tuomittiin Helsingin hovioikeudessa Molanderin pahoinpitelystä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.