Mainos

Lastenhuoneiden himotuin kaluste on tuttu kouluajoilta – löytyykö sinun kotoasi?

Puolapuut kannustavat kiipeilemään. Sellaiset löytyvätkin monesta messutalosta.

Porin Asuntomessut esitteli komeiden rakennusten ja trendikkäiden kalustusten lisäksi suloisen hempeitä ja villin vauhdikkaita lastenhuoneita. Nykyaikaisen lastenhuoneen ykköskaluste tuntuisi olevan jokaiselle kouluajoilta tutut puolapuut. Ne ovatkin oivalliset liikkuvan lapsen huoneessa: puolapuut houkuttelevat kiipeilemään ja voivatpa aikuisetkin käydä päivän mittaan niissä venyttelemässä auki kankeita lihaksiaan.

Tutustu virtuaalisesti

Vaikka messut ovat loppuneet, Porin messukoteihin pääsee tutustumaan virtuaalisesti Asuntomessujen VR-palvelussa.

Lastenhuoneissa on nykyisin muitakin liikunnalliseen elämään kannustavia leluja ja kalusteita. Messukodeissa lastenhuoneisiin oli sijoitettu muun muassa jumpparenkaita ja tasapainolautoja. Löytyipä yhden onnekkaan lapsen huoneesta pieni pallomerikin.

Trendikalusteiden lisäksi perinteinen parvisänky näyttäisi messukotien perusteella olevan edelleen suosiossa. Makuuhuoneet ovat nykyisin melko pieniä ja parvisänky säästää tilaa.

Lastenhuoneissa uskalletaan luonnollisesti leikitellä enemmän väreillä ja kuvioilla kuin aikuisten makkareissa.  Messukotienkin lastenhuoneissa nähtiinkin mitä mielikuvituksellisempia tapetointeja ja värikkäitä maaleja. Mieleenpainuvimpia sisustusratkaisuja olivat muun muassa kirkkaanpinkki lattia ja avaruusaiheinen lastenhuone, jossa oli tunnelmallisella tummansinisellä maalatut seinät.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja