Mainos

Lasten ja nuorten puhelin päivystää myös juhannuksena

Mannerheimin Lastensuojeluliiton lasten ja nuorten puhelin päivystää vuoden jokaisena päivänä. Lastensuojeluliiton kouluttamat vapaaehtoiset päivystäjät vastaavat lasten ja nuorten puheluihin myös juhannuksena. Juhannusaattona sekä juhannuspäivänä puhelin päivystää kello 14-17. Sunnuntaina puhelin päivystää normaalisti kello 17-20.

Kesäaikaan lasten ja nuorten puhelin siirtyy juhannusviikon jälkeen. Kesän ajan puhelin päivystää joka päivä kello 17-20. Elokuun alussa palataan normaaleihin päivystysaikoihin.

Lasten ja nuorten puhelin on ainoa suomenkielinen, valtakunnallinen, yksinomaan lapsille ja nuorille tarkoitettu auttava puhelin. Puhelu numeroon 0800 120 400 on soittajalle maksuton. Lapset soittavat puhelimeen nimettömänä, luottamuksellisesti ja maksutta.

Vanhempainpuhelimessa kesätauko

MLL:n Vanhempainpuhelin päivystää normaalisti juhannusviikolla, jonka jälkeen puhelin jää kesätauolle.

Vanhempainpuhelin päivystää numerossa 0600 122 77 tiistaina klo 10-13 ja 17-20, torstaina klo 14-20 ja sunnuntaina klo 17-20. Puhelun hinta on 0,08 e/min+pvm/mpm. Puhelin palaa kesätauolta normaalein päivystysajoin viikolla 31.

Vanhempainpuhelimessa vanhempien kanssa pulmia ratkovat vapaaehtoiset päivystäjät, jotka ovat itsekin vanhempia. Vanhempainpuhelimeen voi soittaa missä tahansa vanhemmuuteen liittyvässä asiassa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.