Läskiksi haukuttu Lisa Marie Presley haastoi lehden oikeuteen

Rockin kuninkaan tytär Lisa Marie Presley kihisee kiukusta. Raskaana oleva Presley on haastanut oikeuteen brittiläisen Daily Mail -lehden ilkeän kirjoittelun vuoksi, kertoo BBC verkkosivuillaan.

Brittilehti herkutteli viime viikolla Presleyn liikakiloilla ja uhosi 40-vuotiaan Lisa Marien seuraavan kuuluisan isänsä jalanjälkiä. Presleyn brittiläisen asianajajan mukaan Lisa Marie on "todella järkyttynyt ja loukkaantunut" Daily Mailin väitteistä, joiden mukaan hänelle on "epäterve ruokahalu" ja "hän paisuu kuin isänsä".

BBC:n mukaan Presley haastaa oikeuteen brittilehden sekä sen kustantajan Associated Newspapersin. Oikeustaiston takia Presley joutui ilmoittamaan lihomisen syynä olevan raskaus.

Asiasta MySpace-sivuillaan kertonut Presley kertoi, että hän ja hänen tuottajamiehensä Michael Lockwood ovat "uskomattoman onnellisia" raskauden vuoksi.

Presleyllä on entuudestaan 18-vuotias tytär sekä 15-vuotias poika ensimmäisestä avioliitostaan muusikko Danny Keough'n kanssa. Hän on ollut naimisissa myös poptähti Michael Jacksonin ja näyttelijä Nicolas Cagen kanssa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat