Mainos

Lapsuuden unelma toteutui: Kahdesti syövän voittanut nainen sai töitä sairaalasta, jossa hänen henkensä pelastettiin

Kun on viettänyt elämästään ison osan sairaalassa rankkojen hoitojen parissa, voisi luulla, ettei haluaisi enää koskaan astua jalallakaan tuohon rakennukseen. Näin ei kuitenkaan käynyt eräälle nuorelle naiselle, joka päätti palata töihin sairaalaan, joka oli tullut hänelle nuorempana vähän liiankin tutuksi.

Montana Began, 24, on nuoresta iästään ehtinyt kokea elämässään paljon; niin ylä- kuin alamäkiäkin. Kaksi kertaa syöpätaistelun voittaneesta naisesta tuli juuri hoitaja Atlantassa sijaitsevaan lastensairaalaan, joka hoiti hänet aikoinaan kuntoon. Vaikka takana on rankkoja kokemuksia, nyt nainen elää elämänsä onnellisinta aikaa. 

– Suurimmissa unelmissanikaan en olisi pystynyt kuvittelemaan, että vain 24 vuoden iässä minun suurin ja villein unelmani toteutuisi – työskentelisin sairaalassa, jossa minua hoidettiin lapsena ja teini-ikäisenä. Se on todella ihmeellistä, hullua ja mahtavaa, ja olen todella innoissani saadessani työskennellä tässä inspiroivassa organisaatiossa, Began riemuitsee uudesta työpaikastaan.

Unelmat voivat toteutua, jos niiden eteen näkee vaivaa

Began sai ensimmäisen syöpädiagnoosista ollessaan vasta kaksivuotias. Vaikka ensimmäinen syöpätaistelu päättyi voittoon, kamala sairaus uusi vuosia myöhemmin, 15 vuoden iässä. Kaksi kertaa syöpätaistelun voittanut nainen osoitti sitkeytensä sairauden, mutta myös unelmansa toteuttamisen kanssa.

– Aina kun joku toivottaa tervetulleeksi tai kun vilkaisen alas kylttiäni ja näen sairaalan logon, kyyneleet kohoavat silmiini.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tämä nuori nainen on elävä esimerkki siitä, että koskaan ei kannata luovuttaa. Began kertoo, että lastensairaalan hoitaja on aina ollut hänen unelmatyönsä, ja nyt hänen unelmansa kävi toteen.

– Unelmat todella käyvät toteen, jos vain teet kovasti töitä niiden eteen! nainen muistuttaa. 

Lähde: Independent 

***

6:15

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.