Mainos

Lapsiystävällistä palvelua Tallinnan-risteilyllä: "Myyjä kutsui lastani koiraksi"

Tallinkin Silja Europalla matkannut riihimäkeläisäiti kertoo kokeneensa hämmentäviä hetkiä Tallinnan-risteilyllä.

Äiti oli odotellut eilen päivällä yksivuotiaan poikansa kanssa laivan kylpy- ja saunaosastojen ulkopuolella, kun muut seurueesta olivat olleet uimassa.

Kun pikkupojan ruoka-aika lähestyi, otti äiti laukusta lastenruokapurkin, pisti sen lautaselle ja pyysi kahvilan myyjää lämmittämään annoksen lapselleen.

Myyjätädin reaktio äidin pyyntöön oli jokseenkin yllättävä.

– Rouva tokaisi tiukasti, että "ai tolle koiralleko" ja otti lautasen ärsyyntyneenä kädestäni, kertoo äiti MTV3 Uutisille.

Äiti kertoo jääneensä tilanteessa täysin sanattomaksi.

– Yritin katsella ympärilleni, että onko siinä lähettyvillä koiria, mutta ei siinä kyllä ollut muita kuin minä ja poikani lastenrattaissa. Sitten myyjärouva palasi lämmitetyn annoksen kanssa nyrpeä ilme kasvoillaan ja työnsi lautasen eteeni, kertoo nainen.

– En tiedä ärsyttikö myyjää se, että odottelin poikani kanssa siinä kylpyläosaston ulkopuolella ostamatta mitään tai ajatteliko hän, että olemme lapseni kanssa jotenkin muiden tiellä, pohtii hämmentynyt äiti.

Äidin mukaan myös laivalla toissailtana järjestetyssä lastendiskossa puuttuivat baarimikolta asiakaspalvelutaidot tyystin.

– Diskossa lapset saivat valita tiskillä omia juomia lasten drinkkilistalta. Tiskin takana olleella rouvalla ei oikein kärsivällisyys riittänyt, kun lapset eivät heti osanneet valita, minkä juoman haluaisivat, sanoo äiti.

Äidin mukaan myyjä vaikutti ärsyyntyneeltä eikä hymyillyt lainkaan.

– Jotenkin tuntuu oudolta, että lastendiskoon valitaan työtehtävään tuon kaltainen henkilö. Hauskaahan siellä oltiin pitämässä, hämmästelee äiti.

Yhtiö: Ei kuulu toimintatapoihimme

Edellä mainittuja tilanteita lukuun ottamatta risteily oli äidin mukaan kaikin puolin onnistunut. Hän kertoo laittaneensa asiasta palautetta Tallink Siljalle, mutta toistaiseksi vastausta ei ole kuulunut.

MTV3 Uutisten tavoittama Tallink Silja Oy:n varatoimitusjohtaja Pasi Näkki ei halua tässä vaiheessa kommentoida tapausta, koska ei tiedä sen yksityiskohtia tai taustoja.

– Tietenkin olemme äärimmäisen pahoillamme, mikäli jotain tämänkaltaista on sattunut. Tällainen ei kuulu missään nimessä toimintatapoihimme.

Näkki vakuuttaa Tallink Siljan selvittävän asian ja palaavan siihen heti juhannuksen jälkeen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.