Lapsitähdestä kasvoi megakaunotar – katso

Näyttelijä Scarlett Johansson aloitti uransa lapsitähtenä. Vuosien mittaan nuoresta tytöstä kasvoi yksi punaisen maton seuratuimmista kaunottarista.

Parin vuoden päästä kolmekymppisiään juhliva valloittava Scarlett Johansson aloitti Hollywoodissa monen tähden tavoin, lapsinäyttelijänä. Yksi Johanssonin läpimurtorooleista oli Hevoskuiskaaja-elokuvassa, jota on seurannut ikimuistoinen leffarooli toisensa jälkeen.

Vuonna 2003 Johansson ihastutti herkässä roolissa Tyttö ja helmikorvakoru -elokuvassa, ja samana vuonna vuorossa oli myös Sofia Coppolan ohjaama Lost in Translation.

Johansson teki sen, missä kaikki nuorena aloittaneet eivät onnistu: hän kykeni siirtymään lapsitähden roolista vakavasti otettavaksi aikuiseksi näyttelijäksi.

Naisen ammattitaidon rinnalla kehitystä on vuosien vieriessä nähty myös tähden tyylissä. Lapsenkasvoisesta näyttelijättärestä on sukeutunut varsinainen punaisen maton mestari. Muodokas kaunotar ei myöskään ujostele pukeutua naisellisia muotojaan korostaviin asuihin.

Katso kuvat naisen tyylin kehityksestä: Lapsitähdestä kasvoi megakaunotar – katso

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat