Mainos

Lapsiperheen kauhunhetket - perheen kotiin tunkeutuneet pitivät asetta isän otsalla

Pöytyällä on tehty viime yönä poikkeuksellisen törkeä ryöstö.

Kolme henkilöä tunkeutui lapsiperheen omakotitaloon rikkomalla ulko-oven lasin. Sisään päästyään kolmikko alkoi uhata aseella perhettä, johon kuuluivat äidin ja isän lisäksi 10-, 9- ja alle yksivuotias lapsi. Tekijät myös ottivat perheen matkapuhelimet haltuunsa ja sitoivat perheen.

- Perheen henkeä on uhattu. Epäillyt ovat esimerkiksi pistäneet piipun isän otsalle, kertoo rikoskomisario Pertti Läksy Varsinais-Suomen poliisilaitokselta.

Kolmikko oli asunnossa noin tunnin, jonka aikana asunto pengottiin sekä kolmikko anasti erilaista omaisuutta. Asuntoon tunkeutujat ottivat perheen auton ja poistuivat paikalta.

Perheen isä onnistui sitomisesta huolimatta hälyttämään apua.

- Talossa oli ollut yksi matkapuhelin, jossa ei ollut sim-korttia, ja jota tekijät eivät vieneet. Isä pystyi soittamaan sen kautta hätänumeroon.

Poliisi tavoitti myöhemmin yöllä Aurasta perheen anastetun auton. Autossa olleet kolme henkilöä otettiin kiinni. Autosta löytyi anastettu omaisuus sekä ryöstössä käytetty ase. Rikoksesta epäillyt ovat turkulaiset 21- ja 19-vuotiaat miehet sekä 19 -vuotias nainen. Kolmikko on entuudestaan tuttu poliisille.

Varsinais-Suomen poliisi tutkii asiaa törkeänä ryöstönä, mutta kokonaisuuteen liittyy useita muita rikosnimikkeitä.

- Tilanne on on ollut oikeasti törkeä, kun tunkeudutaan kotiin, jossa on lapsia. Tämä on poikkeuksellinen, härski teko, Läksy toteaa.

Poliisi aikoo esittää kolmikkoa vangittavaksi viikonlopun aikana.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.