Lapsilta kielletyt lomat hurmasivat suomalaiset – tarjonta kasvaa jatkuvasti

Aikuisille tarkoitettujen hotellien suosio jatkuu yhä. Matkatoimistot ovat lisänneet tarjontaansa kysynnän voimistumisen myötä.

Aikuisille tarkoitettujen hotellien suosio on edelleen nousussa. Tjäreborgilta aikuisille tarkoitettuja hotelleja löytyy 12. Ensimmäinen hotelli avattiin vuonna 2007 ja vajaassa kuudessa vuodessa ne ovat lisääntyneet tiheään tahtiin. Kysyntä on kovaa ja hotelleja avataan jatkuvasti lisää.

– Aikuisille tarkoitetut hotellit ovat tulleet yhä tutummiksi ja suositummiksi. Aikuisten lomilla tärkeintä on rentoutuminen ja nautiskelu rauhallisessa ympäristössä, kertoo Tjäreborgin tiedotusvastaava Arja Pucilowski.

– Näiden hotellien spa-palvelut ovat asiakkaiden suuressa käytössä. Myös paluulennon lähtöselvityksen tekeminen hotellissa on saanut suurta kiitosta, tuumaa Arja Pucilowski.

Muilla matkatoimistoilla trendi on sama. Aurinkomatkojen vain aikuisille tarkoitettuja hotelleja kysytään tasaisesti koko ajan. Finnmatkoilla suosio on niinikään kasvanut tasaisesti viime vuosina.

Finnmatkoilla oli kesällä 2012 17 K-16 -hotellia. Luku on kasvanut yhdellä kesään 2013. Näiden lisäksi matkatoimistolta löytyy kesällä 17 muuta aikuishotellia, joissa on erilaisia ikärajoja, kuten K-12 ja K-15. Viisi prosenttia toimiston tarjonnasta on vain aikuisille tarkoitettuja hotelleja.

Myös Apollomatkoilla eri elämäntilanteisiin sopivat hotellit ovat ehdottomasti iso trendi.

– Perheet haluavat viettää lomaa lapsiperhehotelleissa ja vastaavasti aikuiset mielellään aikuiseen makuun sopivissa hotelleissa, kertoo Apollomatkojen General Manager Eva Torra.

– Apollomatkoilla on noin 20 yli 16-vuotiaille asiakkaille suunnattua hotellia ympäri maailman. Pohjoismaisesti hotelleja on valikoimissa huomattavasti enemmän.

Vinkit antoivat Finnmatkojen tiedottaja Salla Salo, Aurinkomatkojen Coordinator Tuija Kesäniemi, Apollomatkojen General Manager Eva Torra sekä Tjäreborgin tiedotusvastaava Arja Pucilowski.

Lue myös:

AVA / Siiri L'Ecuyer

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja