Lapsenvahtia syytetään kaksikuisen vauvan murhasta – Peitti pienokaisen kasvot ja palautti ruumiin vauvan äidille: "Luulin, että vauvani vain nukkui"

Lapsenvahtia syytetään kaksikuisen vauvan murhasta Yhdysvaltojen Wisconsinissa.

28-vuotias lapsenvahti Marissa Tietsort murhasi pienen pojan ja palautti ruumiin vauvan äidille varoittamatta häntä kuolleesta lapsestaan. Vauva oli puettu talvivaatteisiin ja lakki oli vedetty kasvoille peittämään kuolonkalpeutta.

– Luulin, että vauvani vain nukkui, kommentoi vauvan äiti.

Vain muutama minuutti myöhemmin viranomaiset löysivät lapsen äidin elvyttämässä poikaansa. Pienokainen oli kuitenkin kuollut tunteja aiemmin voimakkaista päähän kohdistuvista iskuista johtuen.

Kävi McDonald'sissa ruumis mukanaan

Rikosilmoituksen mukaan kaksikuisen pienokaisen äiti jätti vauvan ja hänen isoveljensä Tietsortin kotiin hoitoon lokakuussa.

Kaksi tuntia myöhemmin vauvan äiti sai tekstiviestin lapsenvahdilta. Viestissä Tietsort kertoi erään uutistoimiston julkaisseen jutun, jonka mukaan lapsenvahtia syytettiin lasten hyväksikäytöstä.

Asiakirjojen mukaan lapsenvahti kävi miehensä kanssa McDonald'sissa vauvan ruumis mukanaan ennen pienokaisen äidin saapumista.

Tietsort kieltää tappaneensa vauvan. Hän myöntää kuitenkin tienneensä vauvan olleen kuollut.

Lapsenvahdilla on useita omia lapsia

Tietsort itse on viiden lapsen äiti ja odottaa parhaillaan kuudetta lastaan.

Asiakirjojen mukaan Tietsortin omat lapset on aiemmin jouduttu ottamaan hetkellisesti huostaan hyväksikäyttöepäilyksen vuoksi. Viranomaisilla ei myöskään ollut tietoa naisen viidennen lapsen syntymästä. 

Nainen sai viime elokuussa syytteet myös toisen pienen lapsen hyväksikäytöstä. 

– Tunsimme Tietsortin vuoden, ennen kuin annoimme hänen vahtia lastamme. En kuitenkaan koskaan tutkinut hänen taustojaan, sillä hän oli ystävämme ystävä, kommentoi hyväksikäytetyn lapsen äiti.

Lähteet: ABC News, Dailymail

Lue myös:

    Uusimmat