Mainos

Lapsenvahti tuomittiin 9- ja 12-vuotiaiden sisarusten hyväksikäytöstä Vantaalla

Vantaalla lapsenvahtina olleen miehen saama tuomio lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä koveni Helsingin hovioikeudessa.

Mies oli Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa saanut 1 vuoden 8 kuukauden ehdollisen tuomiot lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä seksuaalipalvelujen ostamisesta nuorelta. Hovioikeus piti kuitenkin myös toista hyväksikäytöistä törkeänä.

Tekohetkellä 21-vuotiaan miehen uhrina olivat 12- ja 9-vuotiaat sisarukset, joista nuoremmalla oli monimuotoinen kehityshäiriö.

Ensimmäisellä kerralla hyväksikäyttö kohdistui 12-vuotiaaseen lapseen. Mies oli kieltänyt lasta kertomasta tapahtumasta ja yrittänyt lahjoa tätä makeisilla.

Useamman kuukauden jälkeen mies oli jälleen hoitamassa perheen lapsia. Tällöin hän oli suostutellut nuoremman lapsen seksuaalisiin tekoihin kanssaan.

Hän sai lapsen suostuteltua seksuaalisiin tekoihin myös kolmannen kerran. Hän oli lahjonut lasta herkuilla ja kieltänyt kertomasta tapahtuneesta kenellekään. Tämän osalta hänet tuomittiin seksuaalipalvelujen ostamisesta nuorelta.

Mies tuomittiin teoistaan 2 vuoden 10 kuukauden vankeuteen, minkä lisäksi hänet tuomittiin korvaamaan vanhemmalle lapselle 13 000 euroa ja nuoremmalle 3000 euroa. Kumpaakin summaa korotettiin hovioikeudessa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.