Mainos

Lapsensa autoon jättänyt tuomittiin somessa: Vastuuton ja kelvoton vanhempi!

Eilen uutisoitiin, että hovioikeus piti voimassa 36-vuotiaan naisen saaman tuomion kahden lapsensa jättämisestä yli tunniksi autoon samalla, kun hän kävi laitattamassa ripsiään ja kulmakarvojaan.

MTV:n lukijat tuomitsivat tapauksen jyrkästi ja naisen toimintaa on kauhisteltu sosiaalisessa mediassa. Rikos on herättänyt keskustelua ihmisten tärkeysjärjestyksestä ja siitä, miten ulkonäkö voi mennä lapsista huolehtimisen edelle.

– Vastuuton ja kelvoton vanhempi! Mikään ei saa olla vanhemmille lapsia ja heidän hyvinvointiaan sekä turvallisuuttaan tärkeämpää, kirjoittaa yksi lukijoista.

Närkästystä on herättänyt myös naisen saama tuomio. Hovioikeus piti voimassa käräjäoikeuden aiemmin antaman tuomion heitteillepanosta. Nainen määrättiin maksamaan 70 päiväsakkoa.

Monet toivoivat naiselle kovempaa rangaistusta.

–  Ja taas päiväsakoilla mennään, voi vee tätä oikeuskäsitystä suomessa. Huijaapa esimerkiksi verohallintoa tai muuta valtion omaisuutta, niin varmalla olet linnassa, mutta lasten heitteille jättö – eihän se ny ole mitään, uutista kommentoidaan.

Nainen kertoi olleensa siinä uskossa, että hänen puolisonsa tulee pian autolle lasten luo kymmenen minuutin ajomatkan päässä sijainneelta työpaikaltaan.

Nainen ei mielestään aiheuttanut lapsille vaaraa, eikä teko ollut tahallinen.

– Noin ne vauvat ja lemmikit kuolevat kesällä autoihin.

Korjaus klo 12.05: Jutun ingressistä korjattu tapahtuma-aika eiliseksi, jutun osastoa vaihdettu.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.