Läpiajosta täysi pannukakku – jääkiekkoilijalta käsittämätön jäätyminen

Jääkiekon 1. divisioonan B-lohkon MM-kisoissa Romanian ja Viron välisessä ottelussa nähtiin Romanian pelaajalta erikoinen tilanne.

Peli oli kolmannessa erässä 0-0 tilanteessa, kun Romania sai hyökkäysalueella riistettyä kiekon ja Tamas Reszegh päätyi vastakkain maalivahdin kanssa.

Kaikkien yllätykseksi Reszegh päätti kuitenkin maalin edessä syöttää taaksepäin, ja tilanne kuivui kasaan syötön mentyä virolaisille – jotka tosin hassasivat lupaava nvastahyökkäyksenkin.

Hetkeä myöhemmin kiekko pomppi vielä Viron maaliviivallakin, mutta Villem-Henrik Koitmaa sai pidettyä maalin puhtaana.

Viro voitti ottelun lopulta Mestiksestäkin tutun Riho Embrichin viimeisen minuutin maalilla 1-0 ja nyt on lohkon toisena säilyttäen yhä mahdollisuudet nousta 1. divisioonan A-lohkoon.

Kolmen ottelun jälkeen yhä voitoitta oleva Romania on vaarassa tippua 2. divisioonaan.