Mainos

Länsi-Savo: Vakava hoitovirhe-epäily Mikkelin keskussairaalassa

Mikkelin keskussairaalassa epäillään vakavaa hoitovirhettä, kirjoittaa Länsi-Savo. Sen mukaan mahdollinen hoitovirhe johti nuoren naisen kuolemaan marraskuussa.

Mikkelin keskussairaalan johtaja Jari Välimäki myöntää Länsi-Savolle, että sairaalan tiedonkulussa oli vakavia ongelmia, kun noin 30-vuotias nainen hakeutui hoitoon pääkipujen takia. Selvitettäväksi jää, osattiinko naisen pääkipuihin reagoida oikealla tavalla.

Naista tutkittiin sairaalassa pääkipujen takia, mutta hänet kotiutettiin muutaman päivän kuluttua, kun pääkivut olivat häipyneet. Hän palasi kuitenkin pari päivää myöhemmin sairaalaan. Syynä olivat jälleen voimakkaat pääkivut. Seuraavana aamuna naisen kunto romahti ja häntä lähdettiin kuljettamaan ambulanssilla Kuopion yliopistolliseen keskussairaalaan.

Hän kuitenkin menehtyi matkalla. Kuolinsyytä ei tiedetä.

Mikkelin keskussairaala selvittää kuolemantapausta kuolleen naisen omaisten kanssa. Asiasta on tehty ilmoitus myös sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviralle.

Valvira puolestaan velvoittaa Itä-Suomen aluehallintoviraston tutkimaan asiaa. Aluehallintovirasto arvioi aikanaan, antaako tapaus aihetta poliisitutkimuksiin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.