Mainos

Lännen Media: Porin kerrostalosurmasta epäilty tappoi tyttöystävänsä vuonna 2009 – rankan rikostaustan lisäksi miehellä on yhteyksiä uusnatseihin

Satakunnan käräjäoikeus vangitsi tänään 33-vuotiaan miehen ja 21-vuotiaan naisen epäiltynä Porissa sunnuntaina tapahtuneesta taposta. Lännen Median mukaan miehellä on yhteyksiä uusnatseihin ja hänet on tuomittu aiemmin entisen tyttöystävänsä taposta.

Porilaisen kerrostalon rappukäytävästä löytyi sunnuntaina kuollut 31-vuotias huittislainen mies. Mies oli puukotettu. Väkivallanteko oli tapahtunut kerrostalossa sijainneessa asunnossa, jonka haltija on vangittu 33-vuotias mies.

Lännen Median mukaan mies on Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäsen. Lisäksi miehen Facebook-sivulta löytyy Lännen Median mukaan runsaasti äärioikeistolaista propagandaa.

Asiaa kommentoineen poliisin mukaan viikonloppuna tapahtuneeksi epäiltyyn puukotukseen ei kuitenkaan tämän hetkisten tietojen perusteella liity poliittista motiivia, vaan kyse on ollut riitatilanteesta.

Uusnatsiyhteyksien lisäksi vangitulla miehellä on Lännen Median mukaan rankka rikostausta. Mies tuomittiin vuonna 2010 Oulun käräjäoikeudessa entisen tyttöystävänsä taposta 9 vuoden vankeusrangaistukseen.

Mies oli surmannut 19-vuotiaan tyttöystävänsä Oulun Heinäpäässä sijaitsevassa asunnossa syksyllä 2009. Oikeuslääketieteellisen ruumiinavauksen mukaan nainen kuoli puukoniskuista saamiin vammoihin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.