Mainos

Lammas-kaalikeitto

  • 500 g kuutioitua lampaanlihaa
  • öljyä paistamiseen
  • 1 kg kaalia
  • 3 porkkanaa
  • 2 hienonnettua sipulia
  • 2–3 hienonnettua valkosipulikynttä
  • 1 tl kokonaisia valkopippureita
  • 1 tl kokonaisia mustapippureita
  • 1 1/2 l lihalientä
  • 2 laakerinlehteä
  • 1 tl kuivattua meiramia
  • suolaa
  • pippuria

Leikkaa kaali suikaleiksi ja porkkanat renkaiksi. Ruskista liha kevyesti isossa paksupohjaisessa kattilassa sipulin ja valkosipulin kanssa. Lisää loput aineet kattilaan ja hauduta miedolla lämmöllä noin kaksi tuntia. Tarjoile esimerkiksi sienitoastien kera.

Resepti: Nicolas Thieulon

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.