Mainos

Lakialoite hämmentää eduskunnassa: Vihreät paimentamaan koppakuoriaisia

Perussuomalaisten kansanedustaja Pentti Kettunen kertoo,että hänen tekemässäänkoppakuoriaisaloitteessa on otettu eduskunnassa aikalisä.

Aloitteessa ehdotetaan, että hallitus rajoittaa UKK-kansallispuistosta selkeän alueen, jolla vihreiden eduskuntaryhmä voi perehtyä suurpetojen toimintoihin ja paimentaa koppakuoriaisia. Kettunen jätti toimenpidealoitteen joulukuussa yhdessä kahdeksantoista muun kansanedustajan kanssa.

Kettunen sanoo Helsingin Sanomissa, että aloite on tehty "pilke silmäkulmassa". Hän lisää kuitenkin, että samalla hän haluaa vastustaa vihreiden politiikkaa. Hän kiistää, että kyse olisi kiusanteosta.

Kettusen lähettämän tiedotteen mukaan puhemiesneuvostolla on ollut ongelmia päättää, millä tavalla edetä aloitteen käsittelyssä. Kettunen kertookin sopineensa puhemies Eero Heinäluoman kanssa, että aloitteen käsittelyssä otetaan aikalisä.

Kertomansa mukaan Kettunen aikoo käydä kesätauon aikana muiden kansanedustajien kanssa kuulemassa UKK-kansallispuiston vaikutuspiirissä asuvia ihmisiä. Kuulemisen tarkoituksena on selvittää, haluavatko alueen asukkaat, että vihreiden eduskuntaryhmä tulee harjoittamaan UKK-puiston alueelle aloitteessa kuvattuja toimintoja.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.