Mainos

Laittoman viinan myyjiä käännytettiin maasta

Laittoman viinan ja tupakan 22 venäläistä myyjää käännytettiin maasta poliisin, tullin ja rajavartioston tehoiskussa Haminan seudulla. Heidän viisuminsa peruutettiin.

Laitonta viinaa ja tupakkaa myydään sekä ostetaan Haminassa ja kaupungista Vaalimaalle johtavan E18 valtatien varressa osittain järjestäytyneesti. Myyjänä on useimmiten venäläinen ja ostajana suomalainen.

Poliisin, tullin ja rajavartioston kaksipäiväisessä valvontaiskussa tarkastettiin ja otettiin kiinni kaikkiaan 41 laittoman tupakan ja viinan myyjää ja ostajaa. Myyjistä 23 oli venäläisiä ja yksi puolalainen. Suomalaisia ostajia jäi kiinni 14. Maastosta löydettiin kolme alkoholikätköä ja henkilöautosta yksi.

Poliisi hävitti tai tulli otti haltuunsa valvontaiskun aikana 90 litraa alkoholijuomia. Siitä oli kirkasta viinaa 20, olutta 50 ja siideriä 20 litraa. Savukkeita löytyi 32 kartonkia. Kolmisenkymmentä viranomaista testasi valvontaiskun aikana Virve-viranomaisverkkoa. Mukana oli tarkastaja Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskuksesta.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.