Mainos

Laturaivo puhuttaa lukijoita - ymmärrystä riittää kummallekin osapuolelle

Laturaivo on synnyttänyt vilkkaan keskustelun MTV Uutisten Facebook-sivuilla.

Myös aihetta käsitelleen jutun perään on tullut lukuisia kommentteja.

Osa lukijoista ihmettelee, miksi äiti oli mennyt lastensa kanssa vaaralliseen mäkeen harjoittelemaan hiihtoa, osa taas kummastelee lapsille huutaneen hiihtäjän reaktiota.

MTV Uutiset kertoi tänään nettisivuillaan laturaivoon syyllistyneen miehen näkemyksen tapahtumien kulusta. Mies oli kommentoinut asiaa nimettömänä Jämsän Seutu-lehdessä.

– Kyllä, minä huusin ja kirosin kerran siellä ladulla, kun hädin tuskin pystyin ohittamaan äidin ja lapset alamäessä turvallisesti. Latu oli jäinen, nopeutta oli noin 40–50 kilometriä tunnissa ja latu-uran vieressä noin kolmen metrin jyrkkä pudotus, mies sanoo lehdessä.

Sain kuulla olevani vastuuntunnoton ja kelvoton äiti, joka saattoi vaaraan paitsi lapset myös miehen, äiti sanoo jutussa.

Tapausta MTV Uutisten sivuilla kommentoineilla riitti ymmärrystä niin miehelle kuin äidillekin.

– Äiti on vienyt lapset liian vaaralliseen paikkaan ja vaativaan mäkeen hiihtämään. Siellä on kaaduttu, ja näin äiti on aiheuttanut vaaraa lastensa sekä muiden ladulla liikkuvien turvallisuudelle, yksi kommentoijista kirjoitaa. 

– Syitä ehkä kummassakin, mutta kyllä yleinen latu on tarkoitettu myös amatööreille sekä lapsille. Eihän lapset ikinä opi hiihtoa, ellei niiden kanssa lähde oikealle ladulle. Kyllä takaa tulevan pitää tulla sellaisella nopeudella mäkeä alas, että pystyy hallitsemaan edessä olevat esteet, toinen kommentoi.

Eräs aihetta kommentoinut huomautti, että autokouluoppilaatkin harjoittelevat autolla ajoa yleisillä teillä.  

Keskusteluun tästä

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.