Mainos

Lahtelaismies yllättyi avusta: Vuokralaisen tuhoama asunto remontoidaan lähes kokonaan lahjoitusvaroin

Remonttisuunnitelmat ovat alkaneet edistyä lahtelaisen Matti Huomon asunnolla. Matti Huomo kertoi muutama viikko sitten julkisesti, miten vuokralainen käytännössä tuhosi täysin hänen vuokraamansa asunnon. Ihmisten myötätunnon, auttamishalun ja lahjoitusten avulla Matti Huomolle alkaa hiljalleen kuulua parempaa.

– Nyt on hommattu tapetit, maalit ja huomenna haetaan kaakelit. Remontin on tarkoitus alkaa ens viikolla, Huomo iloitsee.

Toissapäivänä keittiökalustemyyjä kävi asunnolla ottamassa mittoja. Lahtelainen keittiökalustemyyjä on luvannut lahjoittaa Matin asuntoon upouudet keittiökalusteet. Huomo onkin ollut enemmän kuin yllättynyt saamastaan avusta.

– Monta kyyneltä olen vuodattanut tän asian takia. Ei voi olla kuin tyytyvänen, että ihmiset ottavat osaa ja auttavat näin paljon, Huomo sanoo ääni murtuen.

Irti huumeista ry ilmoittautui välittömästi Matti Huomon tukijaksi, kun kävi ilmi, että asunnon tuhosi huumekoukussa ollut vuokralainen. Järjestö on hankkinut ammattimiehiä yrityksistä remontoimaan, tapetoimaan sekä tekemään tarvittavat putki- ja sähkötyöt. 

Facebookissa on perustettu "Autetaan Mattia" -ryhmä, jonka avulla asunnon remontoimiseksi on kyetty tekemään hankintoja.

– Suurin osa remontista hoituu näillä näkymin lahjoitusvaroin. Täytyy sanoa, että tämä Irti huumeista ry tekee kovasti työtä, että minulle ei tulisi mitään kustannuksia tän asunnon suhteen. Kiitän todella paljon Irti huumeista ry:tä ja kaikkia, jotka ovat mukana tässä auttamassa, Huomo huokaisee.

Remontin arvioidaan olevan valmis lokakuun alussa. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.