Mainos

Lahkojohtaja orjuutti ja raiskasi kymmeniä naisia ja lapsia

Israelin poliisi on pidättänyt lahkojohtajan, jonka epäillään pitäneen orjanaan 17 naista ja heidän kanssaan saamiaan 40 lasta. Mies käytti vankejaan myös seksuaalisesti hyväkseen.

Poliisin mukaan 59-vuotias Goel Ratzon piti ainakin 57 naista ja lasta vankina useissa eri asunnoissa Tel Avivin alueella. Mies piti orjiaan hyvin ahtaissa ja kurjissa oloissa: viranomaisten mukaan muun muassa eräästä kolmen makuuhuoneen asunnosta pelastettiin 10 naista ja 17 lasta.

Ratzonin tiedetään johtaneen lahkoaan jo usean vuoden ajan. Lahkojäsenet koostuivat naisista, jotkä harrastivat seksiä ja saivat lapsia hänen kanssaan. Poliisi epäilee Ratzonin myös raiskanneen ja saattaneen raskaaksi omia tyttäriään.

Maanantaina pidätetyn miehen kerrotaan pitäneen naisia tiukasti otteessaan. Hänellä oli muun muassa käytössään ankara sääntökirja, jossa määriteltiin sopiva käytös ja rangaistukset.

Lahkojohtaja oli myös käskenyt naisia ja lapsia tekemään itsemurhan, mikäli "hänelle tapahtuisi jotain". Poliisi pääsi Ratzonin toimien jäljille pitkän peiteoperaation avulla.

Mies on asianajajansa välityksellä kiistänyt kaikki syytökset. Hänen mukaansa naisia ei pidetty vastoin tahtoaan asunnoissa.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.