Mainos

Lahjakas Claire Danes: On mukavaa olla aikuinen

Näyttelijä Claire Danes palkittiin vastikään parhaan näyttelijän palkinnolla Roomassa. Julkisuuden valokeilassa teini-iästä lähtien ollut nainen inhoaa julkisuutta ja paparazzeja, mutta on silti onnellisempi kuin koskaan.

Wireimages/AOP

Kuva: Getty Images, Francois Durant

Danes palkittiin vastikään Roomassa "Roma Fiction Fest 2010" -juhlassa parhaan näyttelijän palkinnolla elokuvasta Temple Grandin. Elokuva oli juhlan ainut pääpalkinnolla palkittu yhdysvaltalaiselokuva. Danes edusti vaaleanpunaisessa Valentinon asussa, jossa oli erikoinen hiharatkaisu.

Danes on kertonut, ettei pidä julkisuuden valokeilassa olemisesta. Paparazzien kiinnostus häntä kohtaan on tähden mielestä outoa, sillä hän ei pidä itseään niin isona tähtenä. Näyttelijä tottui valtavaan julkisuuteen jo 17-vuotiaana, kun hän näytteli Romeo ja Julia -elokuvassa yhdessä Leonardo di Caprion kanssa.

Kuva: Getty Images, Stephen Lovekin

Danes on naimisissa brittinäyttelijä Hugh Dancyn kanssa. Tähti on todennut, että on todella hyvä, kun mies on samalla alalla. Pari meni naimisiin vuoden 2009 syykuussa salaisissa juhlissa Ranskassa.

– Suosittelen avioliittoa. Se on minulle hyvin uutta, mutta se tuo syvää turvallisuudentunnetta. Vanhempani ovat olleet naimisissa 21-vuotiaasta, joten he ovat minulle hyvänä esimerkkinä, tähti kertoo.

Kuva: Getty Images, Jason Merrit

Kuva: Getty Images, Gareth Cattermole

Vaikka vuodet kuluvat nopeasti, tähti pitää aikuistumisesta.

– Olen onnellisempi kuin koskaan. Ymmärrän nykyään paremmin kuka olen ja olen enemmän sujut itseni kanssa. Mutta on silti pieni sokki mennä kuntosalilla juoksumatolle, johon minun täytyy näppäillä tietoni. On hyvin outoa, että olen jo 30-vuotias. Se tuntuu niin vanhalta, vaikka pidänkin aikuisuudesta paljon.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Wireimages/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.