Lähimarjan puolesta kampanjoidaan Keski-Suomessa

Keski-Suomen maakunnassa kampanjoidaan lähimarjan puolesta. Keski-Suomen marja-alan kehittämishankkeen (MARKE) tavoitteena on lisätä ja vahvistaa keskisuomalaisen marjan arvostusta. Lisäksi toivotaan sekä paikallisten asukkaiden että maakunnassa vierailevien lisäävän marjojen ostamista. Yrittäjälähtöisessä hankkeessa tehdään yhteistyötä suurkeittiöiden ja ravintoloiden sekä tapahtumajärjestäjien kanssa.

Keskisuomalaiselle marjalle on haettu uutta ilmettä kampanjan mukaisilla marjalaatikoilla sekä "Maukkaat Marjat Maalta -läheltä sinua" -sloganilla. Keskisuomalaisissa ammattikeittiöissä on listoille otettu marjaisia ruokia ja Kuikan Lavan tanssiaisbuffetissa on myynnissä marjarasioita. Lisäksi marjanviljelytilat järjestävät omille suoramyyntiasiakkailleen kahvitarjoilua ja asiakaskilpailuja sekä kertovat heille marjanviljelystä.

Keski-Suomen marjanviljely-yrittäjät ovat myös mukana kahdessa valtakunnallisessa tapahtumassa, Kylä Kelpaa -asuntomessuilla ja asuntomessuilla Laukaassa. Näiden tapahtumien sekä Kuikan Lavan tanssien yhteydessä kuluttajille tehdään mielipidekyselyitä.

(MTV3-Finfood)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja