Mainos

Lähiesimies: Sellon ampuja oli pidetty työtoveri

Lähin esimies luonnehtii Sellon ampujaksi epäiltyä Ibrahim Shkupollia ystävälliseksi ja hyvin suoraselkäiseksi mieheksi. Vuoroesimiehen Hannu Erikssonin mukaan Shkupolli suoriutui töistään hyvin, eikä hän ollut koskaan saanut esimerkiksi varoituksia.

Shkupolli työskenteli kuolemaansa saakka S-ryhmän logistiikasta vastaavassa Inex Partnersissa. Hän teki täyttä työviikkoa. Miehen olisi pitänyt tulla töihin surmapäivän iltana.

Kauppakeskus Sellon eilinen verityö oli esimiehelle järkytys. Eriksson ei muista, että Shkupolli olisi käyttäytynyt mitenkään poikkeuksellisesti viime aikoina.

- En pysty mitenkään ymmärtämään koko tapahtumaa. Ennakkoon ei ollut mitään, mistä olisi voinut päätellä, Eriksson kertaa.

Hänellä ei ollut aavistustakaan miehen rikostaustasta. Shkupolli ei esimiehen mukaan juuri puhunut henkilökohtaisista asioistaan työpaikalla, eikä hän ollut miehen kanssa tekemisissä työpaikan ulkopuolella.

Shkupolli ei ollut Erikssonin mukaan syrjäänvetäytyvä vaan päin vastoin pidetty työtoveri.

- Hän ei hirveästi kertonut henkilökohtaisista asioistaan. En myöskään lähtenyt kyselemään, kun huomasin, ettei hän itse niistä hirveästi puhu.

- Vuoronvaihtojen yhteydessä hän saattoi kertoa menoistaan, mutta sen enempää hän ei koskaan kertonut.

43-vuotias Shkupolli puhui hyvin suomea. Erikssonin mukaan hän oli urheilullinen, mutta tarkemmin hän ei tiennyt miehen harrastuksista.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.