Mainos

Lähi-itään tulitaukoneuvottelut tai sitten ei

Lähi-idän täksi päiväksi kaavailluista tulitaukoneuvotteluista liikkuu ristiriitaista tietoa. Viimeisimpänä, vastoin aikaisempaa tietoa, Israel on ilmoittanut ettei lopullista päätöstä neuvotteluista ole tehty.

Israel on ilmoittanut vastoin aikaisempaa tietoa, että mitään lopullista päätöstä täksi äiväksi kaavailluista tulitaukoneuvotteluista ei ole tehty. Uusi viesti tuli vain tunti sen jälkeen, kun pääministeri Ariel Sharonin toimisto oli ilmoittanut Israelin, palestiinalaisten ja Yhdysvaltain edustajien aloittavat tulitaukoneuvottelut tänään.

Israelin alkuperäisen ilmoituksen jälkeen palestiinalaishallinto oli viestittänyt, etteivät palestiinalaiset osallistu neuvotteluihin, elleivät Israelin joukot vetäydy kaikilta palestiinalaisalueilta Länsirannalla ja Gazan kaistalla.

Alkuperäinen ilmoitus neuvotteluista tuli Yhdysvaltain rauhanvälittäjän Anthony Zinnin tavattua Sharonin lauantai-iltana tämän maatilalla Negevin autiomaassa. Yötä vasten Zinni jatkoi matkaansa Länsirannan Ramallahiin tavatakseen uudelleen palestiinalaisten presidentin Jasser Arafatin.

(MTV3-STT-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.